MAKKARATÄYTTEISET GRILLIPAPRIKAT

Pienet vihreät pimientos de padron -paprikat ovat monelle Espanjan kävijälle tuttu grillattava. Kuumilla hiilillä ne valmistuvat vaivatta ja sopivat napsteltavaksi sellaisenaan. Minä sain päähäni täyttää ne raakamakkaralla.

MAKKARATÄYTTEISET GRILLIPAPRIKAT

laktoositon, gluteeniton

4 annosta

noin 300 g mausteista raakamakkaraa ( esim. HK Maakarit)

50 g Le Gruyère AOP -juustoa raastettuna

200 g Pimentos Padron -grillipaprikoita

Purista makkara ulos suolestaan, sekoita makkaramassan joukkoon raastettu juusto. Pyöritä massasta pieniä, soikeita makkarapullia.

Halkaise Padron-grillipaprikat ja laita jokaisen paprikan väliin makkarapulla. Pane täytetyt paprikat grillausalustalle.

Grillaa paprikoita noin 10-15 minuuttia eli kunnes ne saavat hieman väriä.


Kommentit

Suositut tekstit