MAKKARATÄYTTEISET GRILLIPAPRIKAT
Pienet vihreät pimientos de padron -paprikat ovat monelle Espanjan kävijälle tuttu grillattava. Kuumilla hiilillä ne valmistuvat vaivatta ja sopivat napsteltavaksi sellaisenaan. Minä sain päähäni täyttää ne raakamakkaralla.
MAKKARATÄYTTEISET GRILLIPAPRIKAT
laktoositon, gluteeniton
4 annosta
noin 300 g mausteista raakamakkaraa ( esim. HK Maakarit)
50 g Le Gruyère AOP -juustoa raastettuna
200 g Pimentos Padron -grillipaprikoita
Purista makkara ulos suolestaan, sekoita makkaramassan joukkoon raastettu juusto. Pyöritä massasta pieniä, soikeita makkarapullia.
Halkaise Padron-grillipaprikat ja laita jokaisen paprikan väliin makkarapulla. Pane täytetyt paprikat grillausalustalle.
Grillaa paprikoita noin 10-15 minuuttia eli kunnes ne saavat hieman väriä.

Kommentit
Lähetä kommentti
Jokainen kommentti on tervetullut, kunhan se on kirjoitettu ilon kautta!